Odpovedal: Monika
Re: Je ohrievanie jedla v mikrovlnke škodlivé?
(číslo príspevku 120.553, zo dňa 16.01.2007. videné 578x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 120553:
Skús si dať do Googla "mikrovlnka škodlivá" a nájdeš plno diskusií na túto tému. Pri ohrievaní v mikrovlnke dochádza k zmene molekulárnej štruktúry potravín a bolo dokázané, že v niektorých potravínách potom vznikajú karcinogény. Tiež sa dokázalo, že dochádza k zmene v krvi človeka (vyšší cholesterol, vyšší počet bielych krviniek). Krv pri transfúzií sa tiež nesmie zohrievať v mikrovlnke, lebo potom zabíja... Škodia aj mobily, bezdrôtové siete, ale patrí to k nášmu životu a je len na Tebe, ako sa rozhodneš.