Autor otázky: Danka
menštruácia, exluton a kojenie
(číslo príspevku 90.906, zo dňa 21.03.2006. videné 359x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 90906:
dobry den, pan doktor obraciam sa na vas s takymto problemom, ktory ma momentalne trapi. Uzivala som exluton, zacala som presne podla toho ako mi bolo povedane, v 1 den menstruacie som zacala a brala lieky. avsak menstruaciu som vobec nedostala ked som mala dostat. /predtym mi chodila pravidelne na cas /.
v polovici uzivania dalsieho balenia / uzivala som ho druhy mesiac / som zacala krvacat, ale neda sa to nazvat menstruaciou, nakolko to bolo velmi slabe/ 1 vlozka / a trvalo to asi den. Opakovalo sa to asi dva krat za ten mesiac, ze som "spinila", lebo vravim menstruaciou sa to nazvat neda... tak som sa nakoniec rozhodla ze exluton uplne vysadim po tychto problemoch .
Tak sa aj stalo. A odvtedy ako som ho vysadila, vobec nemam menstruaciu. kojit uz nekojim. /medzitym som kojit prestala asi v polovici februara./ . Exluton som vysadila presne v januari.odvtedy som vobec nemala menstruaciu./
Stale ma pobolieva brucho ako keby som mala dostat a nic..Pre istotu som si robila aj tehotenske testy, /a nie jeden, bolo ich niekolko/ a vsetky boli negativne. Predpokladam ze keby som bola tehotna , test by to uz ukazal. /kedze boli vysoko kvalitne, 5 dni po oplodneni,a posledny styk sme mali s manzelom v polovici februara/ .
Pred tehotenstvom som mala vzdy pravidelne menstruaciu, vzdy na cas. TEraz neviem co sa stalo. poradte mi. dakujem pekne za odpoved.