Odpovedal: A.
Re: Pomóc ,máme vši !
(číslo príspevku 72.314, zo dňa 25.10.2005. videné 432x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 72314:
Jedno viem urcite:
Po akomkolvek sampone a chemii na vlasy pri mojej dcere nebolo mozne ich bez placu rozcesavat. Pomohlo mi jedno, co odporucam vrelo a vdacne dalej:
KONDICIONER
Uplne jedno aky, po pouziti chemie (sampon, pena a pod.) som vzdy natrela vacsie mnozstvo dcerke na jej dlhe vlasky, posadila ju na stolicku chrbtom k umyvadlu, dostala knizku do ruky a ja som sa aj hodinu hrebenom na vsi po pramienkoch prepracuvavala od koncekov vlasov stale vyssie az k pokozke hlavy.
V umyvadle som mala napustenu trochu vody, zakazdym som vlasy vypadane a aj vsetky zvieratka oplachla.
Nikdy v zivote som nevedela ake rozne stadia vsi mozu mat! od hnid, cez male temer prisvitne, cez hnedsie az po take velke matky, ktorych bolo malo, ale tie to asi vsetko kladenim vajicok sposobili!
Robila som to tak tri-styri dni, pritom vsetky ostatne opatrenia ako:
- pradlo na min.60^stupnov vyprat, aj ked par veci stratilo formu alebo farbu (mensie zlo ako bojovat tyzdne s tou havadou)
-plysove hracky a veci ktore sa nedali prat putovali v uzavretych velkych sackoch na 3-5 dni do mraznicky na viac ako minus 20 stupnov (Aj vankusiky z obyvacky, kompletne vysavanie bytu, sedaciek,... vsetko co mohlo prist do styku ked sa o to oprela)
- po moznom vyliahnuti sa tych hnid, ktore by prip. neboli usmrtene prvou davkou chemie (myslim 8 dni) cely proces znova. A to som necakala ci ano alebo nie, jednoducho cele znova!

Musim povedat ze to s tym kondicionerom je vlastne ten isty efekt ako mokre vlasy vycesavat (popisal Ti to niekto ako reakciu na tvoj prispevok) - ale ked vies ako pritom dieta trpi a kolko vlasov mu s tym hrebenom vytrhavas... to by som bez tej pomoci na rozcesavanie nedokazala!
Drzim palce pri niceni hych zverov!