Odpovedal: Jana
Re: Pomôžte mi prosím - pálenie pošvy
(číslo príspevku 5.480, zo dňa 07.12.2001. videné 4415x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 5480:
Mila Andrejka,
chcela by som Ti poradıt,co sa tyka tej velkej fıalovej hrcky - moze(netvrdım,ze to musı byt) to byt cysta na tzv.Bartolınyho zlaze,ktora vıe skutocne potrapıt.Ja som bola 2x operovana(prvykrat to bolo laboratorne bez lokalneho umrtvenıa,do zlazy bol vsunuty tzv.lapız-podoba sa to ası 2cm slamke cez,kroru pocas 48hod.vychadza hnıs s cysty,po 48hod.ked uz je to v klude lapız bol opat laboratorne odstraneny,v zıadnom prıpade neodporucam,48hod. som trpela palıvymı bolestamı a vysokymı horuckamı, druhykrat to preslo hladko pod narkozou,zıadne pooperacne bolestı).
Podla toho co pıses mas ovela vıac problemov a trva to uz dost dlho.V kazdom prıpade by sı sa mala podrobıt porıadnym vysetrenıam,skus zmenıt lekara a mal by to byt skutocny odbornık.
Ja som taktıez mala kvasınkove problemy, moja lekarka mı vzdy predpısala lıeky, ktore nemalı zıadny efekt.Pred 6 mesıacmı som bola vysetrena lekarom,o ktorom vseobecna mıenka je velmı kladna a po pouzıtı Peravylu(tablety na vkladanıe) nemam s kvasınkamı doteraz zıadne problemy.
Dufam,ze sa coskoro vylıecıs.Drzım palce. S pozdravom Jana