Odpovedal: Jana38
Re: Zúfalá som
(číslo príspevku 255.777, zo dňa 06.11.2020. videné 114x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 255777:
...ešte doplním.Podľa mňa ste riziku nákazy vystavená omnoho viac v obchode.Na na našom testovacom mieste bol rad čakajúcich v exteriéri, odstupy boli minimálne 2 metre, v interiéri boli naraz MAX. 2 ľudia(+ asi 3 členovia personálu), aj to s odstupom min.6 metrov.Jednými dvermi sme vchádzali,inými na druhej strane sme vychádzali.Na výsledok sa čakalo vonku na čerstvom vzduchu.Rozostupy tam tak isto boli minimálne 3 metre.VONKU NA VZDUCHU.
Celý objekt bol celý čas vetraný, dvere pootvárané (starý kultúrny dom)
A za ďalšie.Nie je kontakt,ako kontakt (pre šírenie SARS-cov2) Je zadefinovaný "úzky kontakt" a bežný kontakt.Môžem Vám smelo garantovať, že úzky kontakt Vám pri plošnom testovaní vôbec nehrozí.Pokiaľ sa teda nehodláte s niekým cudzím objímať, bozkávať, rozprávať sa face to face,kýchať mu do tváre bez prekrytia nosa a úst.
Toľko z mojej strany.
Všetko dobré a veľa šťastia.
P.S. mňa nos ani hlava po odbere vzorky nebolela (výtery z nosa a punkciu prínosových dutín som absolvovala veľa krát) môj manžel ani raz, a tiež ho nič nebolelo, ani nebolí.Ako povedal po odbere, bolo to trošku nepríjemné.Trvalo to ale asi 2 sekundy.