Odpovedal: Irena
Re: Pocit špiny a potreba umývať sa
(číslo príspevku 255.449, zo dňa 18.06.2020. videné 181x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 255449:
Keď čítam predchádzajúce odpovede, nedá mi nezareagovať. Vaša dcéra potrebuje pochopenie, citlivý prístup aby sa upokojila a dokázala racionálne odlíšiť skutočné nebezpečenstvo.
S návštevou psychiatra sa určite neponáhľajte! Ako tu opísali prípad keď psychiater pomohol, tak ja poznám z môjho okolia dva prípady keď nepomohol ale jednému vtedy 19 ročnému dievčaťu práve uškodil. Stačilo, že si neuvedomil ktoré lieky sa nesmú kombinovať a dievča je už 10 rokov psychiatrická pacientka bez nádeje na plnohodnotný život. Jej otec by Vám vedel rozprávať ako ľutuje že ju do tej ambulancie zaviedol. Psychofarmaká sú úžasne silné. Skúste nájsť iného klinického psychológa, niektorý by mohol vedieť aj niečo o hypnóze, či je vhodná.
Inak ja som tiež velmi citlivá na čistotu rúk, potravín, atď. Po zdvorilostnom bozku či dotyku líc si čo najskôr idem tajne umyť tvár mydlom, do reštaurácie chodím veľmi zriedka - hnusí sa mi, a keď v autobuse niekto kašle vzdialim sa od neho ak môžem, aj keď na mňa zazerá. Možno by mi vymysleli diagnózu, ale pokojne si žijem svojim spôsobom, mám rodinu, ktorá ma chápe. Prajem veľa šťastia.