Odpovedal: Jana38
Re: Oko:slziace a niekedy hnisajúce.Dlhodobo.
(číslo príspevku 255.392, zo dňa 17.05.2020. videné 110x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 255392:
Dobrý večer.Práve som išla písať,ako pokračujem/me(s lekárkou).Na kontrole v stredu mi skontrolovali vízus,oči znova prezrela zrakom aj nejakým optickým prístrojom a "nič" nevidela.Povedala,že už nevie,čo by to mohlo byť.
Ale urobili výter z oka a poslali do labáku.Výsledok,telefonicky,tak ako som si ho zapamätala:Vzorka bola sterilná,po raste na pôde bežná mikroflóra oka.Lekárka sa pýtala,či sa mi to zlepšilo.Odpoveď:nezlepšilo.Povedala, že mám prísť, že ešte "skúsime" napichnúť? slzný kanálik.Neviem presne, čo tým myslela.Ešte po vyšetrení v stredu mi spomenula, že robila nejakú skúšku,manéver?(test?) slzného kanálika a povedala,že to bolo negatívne.Neviem si spomenúť, čo a ako to robila,tuším mi na neho zatlačila,keď mi oko najprv zrakom kontrolovala.Zabolelo ma to trocha,ale myslela som si, že je to normálne, keď sa mi prstami kontrolovala oko.Tak som o bolesti nič nepovedala.
V sobotu som mala prejavy veľmi mierne,skoro som si ich ani nevšimla.No dnes to bolo dosť nepríjemné,aj je, celý deň.Oko ma v kútiku bolí,aj koreň nosa v tesnej blízkosti postihnutého oka,aj akoby za okom, čelo nad tým kútikom.Keď fúkam hlien z nosa tak ma tiež v tom oku zabolí.
Priznám sa,dnes som už aj 2 krát užila Brufen.Bez valného efektu....