Odpovedal: alena
Re: žlčník - postup diagnostiky?
(číslo príspevku 254.254, zo dňa 18.03.2019. videné 234x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 254254:
Áno ďakujem Dagmar. Neviem sa dostať presne k výsledkom. Minulý rok bola riešená na kardiológii kvôli nevoľnostiam. Usudzujem, že to boli hormonálne zmeny. Aj odpadla. Nič sa na kardio nezistilo, robili jej komplet všetko, čo vedeli. Komplet aj holtera mala doma.
Okrem toho má výsledky štandardný KO v poriadku, minimálne zvýšené pečeňové hodnoty. To znamená aj, že nie je anemická. Neboli zobrané - štítna žľaza, ani cortisol teda ten u nás nespadá do základných odberov a všeobecný lekár ho neodoberá (to viem podľa seba).
Posúvam jej tvoje info, už si vzala ku srdcu nejaké rady ohľadom stravy ale vzhľadom na vek a dlhodobé životné návyky, nedokážem povedať do akej miery bude ona toto schopná dodržiavať. Dnes jej teda kúpim zinok, horčík, c, e. Ja navrhujem cviklovú šťavu, čo povieš? Poprosím ju, nech v stredu ak pôjde na tú hadicu odfotografuje záznamy zo svojej zdravotnej karty. Gastráč ku ktorému chodíme je podľa môjho názoru výborný lekár, mne už dvakrát poradil aj mimo svoje pôsobenie, je študovaný a myslím, že fundovaný. Nespochybňujem ani náhodou jeho záver diagnostický čo sa týka sonografie brušnej dutiny. Na kardiológii bola rovnako u lekára, ktorý teda je kapacita vo svojom odbore. Snáď je všetko ako sa vyjadrili. Lebo to by sa jeden zbláznil, keby nikomu nedôveroval. Je tu tá výhoda, že mama je zdravotnícky pracovník a dostane sa ku lekárovi, ku ktorému treba.