Odpovedal: Dagmar
Re: manžel špehuje moju dceru ako sa sprchuje...
(číslo príspevku 248.243, zo dňa 24.09.2015. videné 600x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 248243:
Mne tu par veci pripada divnych a konkretne, ak to nie je fake-tema a jedna sa o skutocny pribeh:
1. Dcera ma vlastnu izbu, v ktorej sa moze zamknut ano-nie?
2. Ked sa dcera sprchuje, snad ma na kupelni zavrete dvere a v jej veku asi aj zamknute ?!
3. Ak je dcera introvertnej povahy, tak hovorit o nejakych provokaciach ako pisal Jan, je nezmyselne. Uprimne, tieto reakcie na styl dievca si za to moze samo, coho sa dopusta jej nazhaveny otcim, ma dvihaju zo stolicky.
4. Ste si ISTA, ze dcera o nicom nevie? Deti aj teenageri vedia a vidia a pocuju ovela viac, ako si ich rodicia myslia. A tu prichadzam k mojej v podstate prvej vete - dcera nepocula, ako mu nadavate, ako ho odhanate od dveri? DIVNE.
5. Ako dlho zije s vami tento muz, ako dlho ho Vy konkretne poznate?
6. Osobne si myslim, ak je tema realna, ze poznate iba spicku ladovca. Moze ist napr. o parthenofiliu, kazdopadne Vas manzel sa dopustil opakovane sexualneho obtazovania Vasej dcery (na co su paragrafy, na to pozor), medzi co patri vsetko to, co uz urobil, nemusel sa jej dotknut.
Ocumovat z dovodu sexualneho zaujmu 16-rocne este neplnolete takmer dieta, ked je nahe a ono o tom nevie je zavazny cin, okrem toho uplne narusa jej intimnu a privatnu sferu, prekracuje JEJ hranice.
7. Uprimne, keby ste boli moja matka a NEpovedali by ste mi o tom, ze ste Vasho manzela pristihli X-krat pri klucovej dierke a X-krat pri kupelni a bohvie este pri com, tak konecna.
8. Vramci ochrany Vasej dcery ste povinna jej to povedat - inak Vam to nikdy neodpusti.
Vy tu hladite na nejake vztahy - stratite ju, ak na to pride sama a dozvie sa, ze ste o tom vedeli uz pekne dlhu dobu. Na to ste asi nepomysleli.
9. Ohladne Vasho manzela - ste si ista, ze to, co ste sama videli, je vsetko? Ak sa nechal nacapat pri tomto, okruh jeho aktivit bude sirsi (PC, net, atd.)

Je to VASE DIETA, chrante si dceru. A pytat sa na fore, ci je to normalne, co sa deje, vo veku 40 rokov...Ste zrela zena, velmi dobre viete, ze to normalne NIE JE. A mate zodpovednost - to znamena musite konat v zaujme Vasej dcery. Vy skutocne verite tomu, ze uz na nu ani nepozrie? Tomuto typu, ktory si bez opytania dovolil to, co ste uz opisali, Vam natara vsetko a najde si INE moznosti a cesticky. A vas sexualny zivot - kto Vam garantuje, ze pri tom nemysli prave na nu? Kto Vam garantuje, ze nepojde dalej? Uprimne - nechali by ste Vasu dceru s nim SAMU DOMA tyzden-dva, ak by ste museli trebars do nemocnice? S tym, ze sa nic nestane? Ak toto odmietnete, zijete v naivite.