Odpovedal: Dagmar
Re: časté močenie
(číslo príspevku 248.222, zo dňa 22.09.2015. videné 253x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 248222:
Mne tu chyba informacia o vyluceni infekcneho povodu Vasich problemov - moc na kultivaciu a citlivost, ster z uretry na bakterie, kvasinky, chlamydie, ureaplazmy a mykoplazmy a neposledne vysetrenie ejakulatu na vsetky patogeny ako u uretralneho steru.
Dalej - fajcenie 10-15 cigariet denne - koledujete si casom o karcinom moc. mechura, ked odmyslim vsetky ostatne ochorenia, ktore su s dlhodobym fajcenim a v tomto mnozstve kazdy den prepojene.
Dalej - mate pocit nedostatocneho vyprazdnenia moc. mechura - bol tento problem uz PRED nasadenim spasmolytik? Ak ano - treba doplnit diagnostiku - hlavne uretrocystoskopiu napr., sice boli urobene vysetrenia uroflow a urodynamicke vys., ale chyba mi tu uretrocystoskopia, ktora by mohla odhalit pricinu problemu alebo aspon vylucit niektore mozne ochorenia. Zevesin 5mg je vynikajuci liek, ak sa vylucili vsetky ostatne mozne priciny Vasich symptomov.
Porozpravajte sa s Vasim urologom este raz o hore uvedenych vysetreniach - ak neboli robene, ak odmietne dane stery - tie Vam urobi aj dermatovenerolog.
Je potrebne pred nimi 2 hodiny NEmocit, inak su vysledky falosne negativne.
Ozvite sa potom s vysledkami.
Este nieco - ak mate precitlivelost na chlad, je potrebne sa tomu blizsie povenovat a dosledne dodrziavat vsetky zasady, mozete pouzit aj termofor na moc. mechur (nie prilis horuci) a oblast obliciek, zvyknu sa uvolnit, upokojit. Okrem cigariet - co pijete, jete, co by mohlo drazdit sliznice urotraktu?