Autor otázky: Lukáš
únava , trpnutie noh
(číslo príspevku 247.779, zo dňa 29.06.2015. videné 335x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 247779:
Dobrý deň , chcel by som poprosiť o nejakú radu
Mám 22 rokov , som muž
Posledných asi 5-6 mesiacov na sebe pozorujem zvýšenú únavu , je to čím ďalej tým horšie niekedy si večer ľahnem už skôr , vyspím sa dlhšie ale mám pocit že vstávam viac unavený ako som si ľahol. Počas noci musím niekedy aj 3-4 na záchod , bez ohľadu na to koľko vody vypijem počas dňa. Pri vstavaní mám občas strpnuté ruky.
Občas mám problém s orientáciou , z nićoho nič sa mi zatočí hlava, a slzia a palia ma oči , po zhruba minútke je všetko fajn
asi 2 roky na sebe pozorujem problémy na nohách , mám bolesti členkov sprevádzané ich opuchnutím, a taktiež aj tieto problémy boli na začiatku len zriedkavé , no posleddnú dobu mám tieto problémy aj po 30 minutovej prechádzke , nie stále , je to individuálne ako kedy , ale po večeroch čim ďalej tým viac.
Som študentom na VŠ , a tieto veci možno súvisia s tým , no aj tak , asi 3-4 mesiace mám pocit úzkosti , okolie a aj ja sám na sebe vidím že som veľmi nervózny , neviem sa ale sústrediť , mám problém s pameťou, a stáva sa mi že si v obchode neviem spomenúť čo som chcel kúpiť, mám problém s učením , čo som ja osobne nikdy nemal....
Asi pred 3 rokmi , po vyšetreniach mi prišli na to že moje bolesti chrbtice ktoré mám sú sposobené tým že mám vysunuté 3 platničky , 2 viac a jednu menej , ide o spodné 3,4,5
Aktívne som asi od 6 do mojich 17 hrával tenis , a vždy som mal problémy s kolenami , neviem či tento problém má nejaký súvis , ale dodnes mi to ostalo , neviem zostaŤ v drepe viac ako pár sekúnd nakoľko mi hneď trpnú nohy a bolesť v kolenách ma prinúti vstať.
V poslednom rade , zhruba rok , posledné 4 mesiace intenzívnejšie , strašne rýchlo naberám váhu , a mám problémy s erekciou.

Niviem čo s čím súvisi , posledné vyštrenia a odbery krvy a moču o lekára neukázali nič, a praktcky som vraj zdravý človek , až na tú chrbticu a tie 3 platničky.