Odpovedal: Dagmar
Re: Dlhodobe palenie ZAHY
(číslo príspevku 247.761, zo dňa 25.06.2015. videné 257x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 247761:
Napisam Vam tu, aj za predpokladu rizika, ze tu zoznem velmi negativne reakcie.
Som nelekar, moj nazor berte ako nazor nezavisly a osobny.
Vas problem je riesitelny, ale museli by ste byt ochotna uplne zmenit svoje stravovanie.
Vyraz dieta je mylny, odporucania organizacii venujucich sa zdravej vyzive podavaju casto mylne informacie (nie vzdy vedome, je to velmi komplikovana tema vratane platenych vedeckych studii, rozsirenych mylnych informacii a faktu, ze väcsina ludi je drzana v nevedomosti ale je to aj tom, ze malokto si da tu namahu seriozne sa prehryzat faktami, ktore su casto velmi neprijemne a este mensiu namahu, disciplinu a vydrz a doslednost su ludia ci este ako-tak zdravi alebo uz vazne chori vydat na ceste zmeny celej svojej zivotospravy a hlavne STRAVY). Komfortnost, neochota zaoberat sa pravdou o tom, co jeme, pravde o priemyselnom spracovani potravin a XY dalsich veciach patri samozrejme k tomu, takisto biochemicka zavislost na latkach dlhe roky ba desastroci skrz niektory latky v strave a metabolicke procesy v organizme po ich poziti.
Museli by ste UPLNE vzdat rafinovaneho cukru a vsetkych ostatnych druhov neprirodzenych foriem cukru v ich akejkolvek podobe a to aj co i len ich stop.
Dalej by nasledovala psenicna muka a to najmä jej priemyselne spracovana forma a takisto aj jej stop v strave. Dalsou skupinou su mnohe priemyselne spracovane mliecne vyrobky, mäso, je to na dlhe rozpravanie, ale Vas traviaci trakt by sa s dost velkou pravdepodobnostou po doslednom dodrziavani vitalnej stravy dal do poriadku.
Nie diety, ake vitalnej stravy, tej prapovodnej, ktora pre ludi bola aj urcena a na ktoru sme stavani.