Odpovedal: Dagmar
Re: Urobila som správne?
(číslo príspevku 247.484, zo dňa 16.05.2015. videné 341x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 247484:
Mila Margita, asi ste sa este nerozhodli na 100%, chcete si spravnost svojho rozhodnutia overit na fore, ja Vam na pisem sama za seba, ako to cele na mna posobi - viete co, zbalte si kufor a odcestujte na ten tyzden niekde prec, kde sa VY budete citit dobre. Ci uz sama alebo s dobrou kamaratkou, to uz musite rozhodnut sama.
Zmena prostredia a nove zazitky a hlavne samostatne nezavisle rozhodnutie by Vam podla mna velmi pomohlo. Takto sa prilis riadite manzelom a jeho potrebami a zavislostou, vnutorne ste uplne proti tomu, v jeho pritomnosti pri alkoholovych radovankach prezijete iba s dvojnasobnou davkou benzodiazepinu.
To je na zamyslenie a ako sa rozhodnete dalej, to tu riesit nebudem, ale co sa toho tyzdna tyka, byt Vami urobim si kratku dovolenku bez alkoholika a bez jeho kumpanov.
Iste je vela miest, ktore ste vzdy chceli vidiet, mozete ist aj do kupelov ako samoplatca na par dni...to Vam velmi prospeje a mozno stretnete prijemnych ludi, odpociniete si a mozno ten Lexaurin ani nebudete potrebovat.
Napiste ako ste sa rozhodli a velmi velmi drzim palce, aby ste sa rozhodli PRE SEBA, aby ste urobili nieco pozitivne a priaznive pre seba.
Vas muz sa velmi dobre zabavi na tom vylete, o neho vobec nemajte starosti.