Odpovedal: Dagmar
Re: Problem s nutkanim na mocenie.
(číslo príspevku 247.459, zo dňa 13.05.2015. videné 309x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 247459:
S liekom na krvny tlak Vam neporadim, to Vam musi zodpovedat lekar.
Antimykotika bez receptu, v DE jestvuje Nystatin vo forme draze kt. sa rozpustia az po tom,co opustia zaludok, Nystatin ucinkuje iba v crevnom trakte na interstinalne kandidozy, nie na systemicke mykozy ako napr. Fluconazol, mozno by sa zadarilo zohnat zatial aspon Nystatin, pouziva sa uspesne na sanaciu crevneho traktu pri premnozenych kvasinkach, skuste online pohladat, Nystatin überzogene Tabletten, 500.000 I.E. Osobne by som na Vasom mieste ale sla za lekarom ohladom systemickej antimykotickej liecby, Fluconazol alebo Itraconazol oralne par tyzdnov, pretoze ten zabera aj na miestach, kam sa lokalnou liecbou nedostanete...
Premyslite si to. POradte sa s dermatovenerologom, tomu bude liecba znama a mozno budete mat uspech uz na prvy pokus, imunolog je alternativa c.2 a nezabudnite na Imunor.
Jedalnicek: z mojej strany mozem akurat napisat, co by som z neho vysmarila, ale tu sa mozete obratit na vyzivovych poradcov, co ja nie som. Vyhodila by som odtial sladke ovocie, banany a Co., nahradila v malom mnozstve napr. grapefruitom, granatovym jablkom, citrony, maliny, cervene ribezle. Vsetko ovocie s nizkym obsahom cukru a v malom mnozstve ok. Ml. vyrobky z kravskeho mlieka - z tych iba kyslomliecne varianty, kefir, cottage je OK, atd., nahradit ako som uz pisala vyrobkami z ovcieho a kozieho mlieka, podla moznosti zohnat zo dvora/zo salasa bryndzu so zivymi bifido-kulturami alebo si ju vyrobit doma sam. Uplne vylucit spagety a dalsie cestoviny (no-go). Z uhlohydratov quinoa, celozrnna ryza, zemiaky (posobia dost alkalicky a su super na creva, hlavne varene v supke), zito!, idealne vsetko bez glutenu....Strukoviny ano, skuste zaradit este kvasenu kyslu kapustu ale so zivymi kulturami, nie sterilizovanu z obchodu v sacku. Ryby su fajn, vajicka tiez v normalnom mnozstve. Vela surovej zeleniny, salaty, cesnaku, bylinky, oregano, pazitka, petrzlen atd. Skuste pohladat aj na nete, iste najdete vela info ku strave pri kvasinkovych infekciach. Tekutiny su OK, este by som pridala zinok, chrom, biotin, vit. A, E, C na sliznicnu imunitu a reparaciu sliznic. Pri probiotikach treba dbat na vysokodavkovane (biliony kultur), doplnit inulin a zivu vlakninu zo stravy dlhodobo.

Este k tomu citronu - kludne viac, ak znesiete, citronova stava je vyborna vec na creva. Mozte vyskusat este Chlorellu, kvasinky produkuju rozne toxiny, pocas liecby este viac vratane dalsich latok, ktore sa musia dostat z tela von. chlorella a pod. napomaha ich vylucovaniu.