Odpovedal: Jara
Re: Odkedy som tehotna, manzel na mna krici
(číslo príspevku 247.439, zo dňa 11.05.2015. videné 286x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 247439:
Zda sa, ze problemov mate viac, resp. ze dovod nebude len jeden.
Ja nepovazujem za najstastnejsie, ze ste kupili prevadzku v case, kedy ste rizikovo tehotna. Aj jedno, aj druhe je velka zmena pre oboch. Trosku chapem vasho manzela, ze je podradeny, lebo aj on toho ma vela. A nemate spolu sex. Naucil sa "obsluzit sa" sam, mozno je nervozny aj z toho, ze to viete resp. tusite.
Myslim si este aj to, ze s tou vasou nechutou voci obchodu to nie je len o vasej slabosti a nevolnostiach. Napisali ste celkom dost dovodov, preco tam nechcete chodievat. Az by som trosku kruto povedala ze vyhovoriek... Zda sa mi, ze prvotna pricina vasich nezhod bude tu niekde. Vy ste chceli nechat vasu povodnu pracu, asi opravnene, lebo ste na nu zo zdravotnych dovodov uz nestacili. S tym nebol spokojny on. Nato ste kupili prevadzku, s ktorou asi nie ste celkom zrozumena vy. Takze prve by malo byt v klude, pokojne si sadnut a vyjasnit si toto. Ale s cielom hladat zmysluplne riesenie, nie vinnika.
Mimochodom ake su predstavy vasho manzela, ked sa dietatko narodi, ze kto sa bude namiesto vas starat o prevadzku firmy?