Odpovedal: Dagmar pre Luke-a
Re: Pije aj sám doma
(číslo príspevku 247.398, zo dňa 04.05.2015. videné 218x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 247398:
Mily Luke, samovrazdu nepokladam za najlepsi napad, este by ste mali tu smolu, ze by ste prezili a boli dochramany od hlavy po päty s nasledkom dozivotne leziaci a pod., takze to si skuste vytlct z hlavy. Skor by som navrhla uvedomit si svoju silu a tu mate, inak by ste este stale neboli na zive. Ono tym zufalym cakanim na zazrak, ze tu podporu dostanete stracate nielen cas, ale aj ubuda z Vasej sily smerom, kde je to podla mojho odhadu, co som zatial citala, uplne zbytocne.
Stalo, deje a este sa to len udeje mnohym milionom ludi na tomto svete, skuste sa sustredit na to, co este mate a nie na to, co nemate a nikdy mat nebudete. Prinasa to privela negativnej energie a vlastne len podkopavate sam seba, ste potom este nachylnejsi prezivat aj ostatne ovela horsie.
Ste silnejsi ako si myslite, zazraky sa na tomto svete nedeju, osobne nemam velmi rada vieru, ze vsetko bude super a dobre, zvlast u tazko a dlhodobo chorych. Ale v co verim ja, je moznost veci zlepsit, realne zlepsit. A to je cennejsie ako cakat na zazrak a na silu zo smeru, ktory Vam nie je nakloneny.
A nie ste az tak sam, ako sa citite. Spolupacienti, novi ludia, mozno nahodne stretnutia, ak sa pokusite zmenit smer Vy sam, su viac nez pravdepodobne. Ale pre to musite nieco urobit Vy sam, zmena vzdy prichadza zvnutra smerom von, nie naopak. Urcite v tychto zalezitostiach, ako je aj ta Vasa. Verte v sam seba a svoj potencial, svoju vlastnu silu, skuste ju podporit Vy sam. Podporte sam seba. Ak ste doteraz prezili, nie ste strateny. Mnohi ludia sa zlozia pri ovela mensich problemoch a to maju podporu. Je to cast vec pohladu. Ten Vas pohlad na Vas sameho je negativny, akoby ste sa za nieco odsudzovali, odmietali. Za svoj problem? Za to, co ste mozno kedysi vyviedli? Nuz, vela ludi nikdy neprizna, co vyviedli. Vy mate aspon tu odvahu dat to von. :-)