Odpovedal: Dagmar
Re: RAW
(číslo príspevku 247.031, zo dňa 03.03.2015. videné 229x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 247031:
Je jedno, co robia vsetci naokolo. Orientujete sa podla seba alebo podla ostatnych?
Je OK, ze reflektujete, ale pri tychto otazkach povazujem napr. ja osobne za dolezite, aby clovek zapol najmä vlastny rozum, daval na vlastny pocit a vnimal svoj vlastny organizmus a evtl. vyskusal, co mu skodi, co mu robi dobre, co sa da velmi dobre odcitat na XY reakciach - dlhodobych, ale aj kratkodobych.
Zdravy rozum, zlata stredna cesta, extremizmus osobne nepreferujem, hoci raw strava je vynikajuca sucast zivotospravy a da sa aplikovat po istu dobu aj 100%ne, pri niektorych ochoreniach su evidovane pozitivne ucinky.
Na mna posobite tak, ze si sama aktualne kladiete otazku, ci sa VY konkretne stravujete spravne - tu je podla mna podstatne, aky je Vas zdrav. stav, ake su Vase zivotne podmienky a vsetko ostatne, co sa tyka iba Vas konkretne a fakt, ze je to in a prepadava tomu - bohuzial casto fanaticky aj v inych ziv. oblastiach vela ludi, by Vas nemuselo az tak zneistovat.
Preco vlastne? Ludia prepadli smartphonom, socialnym sietam, zeny plastickej chirurgii, iste % muzov tiez - musite aj Vy?
Kriticky zvazte, po akych jedlach sa citite dobre, experimentovat mozte predsa tiez, vyskusat co je Ok a co nie a sama pridete na odpoved. Vela zdaru.