Odpovedal: jan
Re: chrípka
(číslo príspevku 246.933, zo dňa 20.02.2015. videné 228x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 246933:
Ide o tu o reakcie ľudí na názor v príspevkoch a názory na odkazy v článkoch . Lebo je tam pravda - tak isto ako argumentujú lekári v tých inter. článkoch.

Také hlúposti ako kladivo na čarodejnice - to tu bolo v stredoveku za čias dominancie rkc./ podľa stredovekej vedy sa aj slnko točilo okolo zeme a zem bola doskou a oponenti boli čarodejnice a podvodníci, lebo nemali za sebou vtedajšiu uznávanú vedu /.
Umenie je vyliečiť a nie chorobu pestovať a udržiavať - aby z liekov žili farmaceuti a lekári a lekárne.
Ten, kto vyrába a distribuuje vakcíny urobí všetko preto aby znemožnil oponentov / aj vedcov a lekárov s iným názorom/- lebo choroby sú kšeft.
Zaujímavé je to s tou Ebolou a aj AIDS / ebola- napr. vždy záhadne vznikne nejaká choroba v preľudnených krajinách a potom je na svete vakcína proti tomu/.
U vakcnín sú problém ťažké kovy ako napr. Hg - ktoré obsahujú.
Je na každom z nás, aby uvážil, kde je hranica prínosu očkovania / napr.obrna /, a kde je zbytočné aplikovať s vakcínami ťažké kovy do tela za každú cenu.

A opäť aby tu nevznikol názor, že sú tu ľudia odvádzaný od povinných a dôležitých očkovaní.

Je to to tak pol na pol. Ani ľudia z autoimúnnymi chorobami sa nemôžu len tak dať očkovať.

Ešte jedna príkladná udalosť : Edison tvrdil, že nie je možné aby svet bol napájaný striedavým prúdom - bol zástatca využívania jednosmerného prúdu - a bol veľkým odporcom a posmievačom proti Nikolovi Teslovi - ktorý bol zástanca použitia stried. prúdu - nakoniec mal pravdu Tesla, a zisky z jeho vynálezov zhrabli Edison a jeho pohrobkovia.