Odpovedal: JA
Re: invalidny dochodok
(číslo príspevku 246.859, zo dňa 16.02.2015. videné 320x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 246859:
Známa vec čo sa vám stalo . Za to sú posudkári platený - odobrať čo najviac inv. dôchodkov - aby ušetrili štátu peniaze na dávkach. Tí posudkári sú "múdrejší " ako odborný lekári a ich pokyny nerešpektujú.
Odvolajte sa , a v prípade neúspechu to dajte na súd. Ono na tom posudzovaní pri odvolaní to bude také isté divadlo - lebo kolega nepotopí kolegu a tam ide hlavne o peniaze - takže posudkár pri odvolávacom posudzovaní napíše to isté na 100 %.

Nájdite si na stránke sociálnej poisťovne tabuľku: Miera poklesu schopnosti vykonávať zárobkovú činnosť - tam sú uvedené % za jednotlivé dg. Oni tí posudkári ich sčítavajú = hlavná Dg. + ostané dg. 10% a z toho určia % invalidity.
Dajte si odbornými lekármi vypracovať nový posudok - nálezy , kde budú uvedené všetky ochorenia, liečba , hospitalizácie a komplikácie ochorení, ktoré máte az toho vyplývajúce obmedzenia v parcovnom a osobnom živote.
Ukážte svojmu odbornému lekárovi pri písaní nálezu aj tú tabuťku s tými % poklesu schopnosti - aby vám odborný lekár vedel napísať správne diagnózy a ich formy.
Prajem Vám veľa síl v boji proti uradníkom a posudk. lekárom.
A keď neuspejete pri odvolaní - dajte to na súd a ak ani tam neuspejete dajte to na Najvyšší súd SR. Oni im tam v soc. poisťovni vysvetla čo a ako.... lebo to rohodnutie už musia rešpektovať. Skúste aj právnika- lebo to bude dlhý a ťažký zápas v boji proti úradníkom.