Odpovedal: Viera
Re: kašel virus či bakterie?
(číslo príspevku 246.815, zo dňa 09.02.2015. videné 444x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 246815:
Pani Eliz , ano bol :) ten lekár už bol aj v base práve pre toto , že pacientov bral na lachkú váhu, a bol ochotný dat liek za peniaze.Moja dcera bola na pohotovosti tiež v nedelu rano a tento lekár mal službu , povedal mojej dcere ,že jej nepredpíše nič, a ked pojde domov nech si zlomi aj nohu. Manžela pichá v hrbte obvodnej nechce vraj aj tak nepredpíšu nič. Aj mne len na moje naliehanie a prosikanie mi predpisala moja obvodná horko tažko ten Rovamicyne ,pritom som mala teplotu 38,5 dcéra dostala hned tabletký nakolko mala vysoký zápal , ja som mala len 15 vtedy . Počujem od inyvh známych ,že oni dostali hned ATB a chronický chorých niekedy aj do nemocnice.Bojim sa či to neprejde do zápal plúc. V noci sa strašne potim hlavne v zátylku .


Pani Eva ja som hrčala a akurat v ordinácii som dostala záchvat kašlu ked som sa viac než po tyždni vratila a povedala , ýe dychanie je krásne čisté .


Pani Jara , Dakujem pekne je to tak , len sa bojím vela ležat aby nebol z toho zápal plúc. Velmi tažko to znášam , mám obrovskú štítnú žlazu a ked kašlem citim , že ma tam niečo tlačí.