Odpovedal: Dagmar
Re: c. krusei a clotrimazol
(číslo príspevku 246.783, zo dňa 05.02.2015. videné 247x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 246783:
Vzdy ide o ucinnu latku, nazvov danych lieciv s obsahom Clotrimazolu je XY na trhu.
Nazov je teda sumafuk, ide o ucinnu latku a rovnaku davku (predpokladam, ze mate asi 200mg), co sa stravy tyka, nie je dobre uplne sa zbavit sacharidov, pretoze kvasinky sa potom preorientuju na bielkoviny a tuky ;-), je dobre jest stravu racionalnu a vyvazenu, napr. chlieb s celymi zrnami (tmavy - nie farbeny), ovocie v normalnom mnozstve je OK, ale skor s nizkym glykemickym indexom, zeleniny vela, aj vela surovej - dolezite pre telo a aj kvoli vlaknine, probiotika k tomu, lebo bez vlakniny a vody sa nemozu rozmnozit a mozete este umelo dodat biotin aspon isty cas, ktory sice produkuju nase creva, ale pri tychto problemoch sa da dopomoct docasne aj umelo, biotin pomoze k ozdraveniu crevnej flory.
Uplne sa vyhybajte bielej muke a vyrobkom z nej, komplet to skrtnite, cukru je vsade dost, nic umelo neosladzovat, aj mlieko je sladke, ono ked clovek si odvykne od nezdravej stravy a mucnych jedal (myslim nezdravych), tak zisti, ze sladkosti su tak prikre, ze je cloveku zle a nemoze to zjest.
Davajte si pozor na to, co jete, lebo v mnohych potravinach su skryte skodlive cukry, vsade pchaju glukozovo-fruktozovy sirup, aj tam, kde by si to clovek nepredstavil, cim zdravsie, tym lepsie, proste treba pri vsetkom zapnut mozog. POmoze to aj Vasmu imunitnemu systemu.
Treba vela pit - tekutiny, vhodne su caje, horuca citronada bez cukru, voda, vyborne su kyslomliecne produkty - ak mate rada, ako bryndza, kefir atd.
C. krusei pri pacientoch inak zdravych bez inych zavaznych systemickych ochoreni sposobuje väcsinou lokalne sliznicne infekcie - to bude najskor aj Vas pripad.
Tak drzim palce a ozvite sa potom.