Autor otázky: Mirka
sexualna orientacia
(číslo príspevku 246.410, zo dňa 09.12.2014. videné 430x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 246410:
Prosim vas pomozte mi, lebo sa zblaznim. Mam 31 rokov, som vydata, mam 2 deti. Neviem čo sa so mnou stalo, ale zrazu mam pochybnosti o svojej sex. orientacii. S manzelom sme spolu 12 rokov, 8 rokov sme manzelia, nikdy som nemala ineho muza, len jeho. Od začiatku sme boli ako kraliky, stale spolu, sex sme si uzivali az kym neprisli deti. Teraz sme na tom tak, ze mame naozaj velmi malo času len sami pre seba, manzel spava uz asi 4 roky v obyvacke, lebo v nasej manzelskej posteli su nastahovane deti. Ja byvam vecer taka unavena, ze zaspavam spolu s detmi..Jednoducho nas sexualny zivot bol akosi zanedbavany. Nedavno sme si planovali ist spolu na vikend mimo domu, ale kvoli financiam sme si to rozmysleli. Velmi som sa tam tesila, tuzila som byt so svojim muzom aspon dva dni sama, venovat sa jeden druhemu, milovat sa...moj muz chcel to iste. No stala sa mi taka vec, z ktorej sa neviem vymotat a som z toho na nervy doslova. Schudla som uz dve kila a som ako chodiaca mrtvola. Nedavno pri sexe sa mi zrazu zjavil zensky pohlavny organ, velmi velmi ma to vydesilo, ale zabudla som potom na to. O par dni som si pozerala nejake recepty a pri jednom bola fotka zeny a ja som si pomyslela, ze je krasna. To sa mi nikdy predtym nestalo. A uz to islo potom, strasneee uzkosti z toho..strasne som sa vydesila, furt sa pozorujem, pozorujem sa pri sexe s muzom, zistujem, ze nas sex je stereotypny a ze potrebujem viac, stale premyslam nad tym, ci mi to viac nemoze dat zena...nemozem sa ani divat na zeny, lebo hned sa spusti lavina vselijakych myslienok..
Idem sa prost zblaznit. Ked som mala 17 alebo tak nejak, tak som si myslela ze sa mi paci jedno dievca, ale to skor bolo take, ze som hladala a tuzila po laske. Preslo ma to velmi rychlo. Vzdy som bola zamilovana len do muzov a tych bolo vela, vzdy som mala myslienky a sny len o muzoch. Prosim vas, povedzte mi, co sa so mnou stalo. Chcem aby to bolo take ako predtym, uz premyslam aj nad tym, ze navstivim psychiatra.
Cely zivot od svojich 12 rokov prezivam uzkosti, ale toto je na mna uz naozaj vela.
Este chcem napisat, ze so svojim manzelom som nemala nikdy orgazmus, ale vzdy som dosiahla orgazmus masturbaciou, coho som sa vdaka Bohu pred 6 rokmi zbavila. Napriek tomu, som si sex s muzom uzivala. Preco potom myslim na zeny? chcem mojho muza a chcem aby to bolo ako predtym. Ako sa zbavit takych myslienok?