Odpovedal: Rado
Re: Rakovina krcka maternice
(číslo príspevku 245.609, zo dňa 18.08.2014. videné 520x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 245609:
Veľmi podivuhodné reakcie - že babský recept - http://www.2012rok.sk/wp/liecitelstvo/7329-prirodny-liek-na-rakovinu-%E2%80%93-annona-supinata. Veď napokon skoro všetky lieky sú synteticky napodobené účinné látky z rastlín. Zatracovať prírodu znamená nevedomosť a neznalosť miesta kde žijeme.
Ja som to myslel tak, že nie - že nemá poslúchnuť rady lekára, alebo odmietať lekársku liečbu - operácie a chemoterapie - to som vôbec nepovedal. Samozrejme - lekár a a jeho liečba sú v prvom rade.
Ja som to myslel - ten prípravok v dobrom ako vedľajšia pomoc / podľa toho čo píšu o tej graviole - ak by to bola pravda každá nádej a pomoc popri chemoterapii je dobrá / popri liečbe a nie že to má vyliečiť rakovinu...A je nekážem a nikomu neodporúčam namiesto lekárskej liečby experimenty a babské recepty.
A o rakovine mi nemusíte vravieť ako vyzerá človek čo ju má a ako sa umiera , videl som na vlastné oči a pomáhal som tej pani keď umierala, a toľko ospevovaný lekári ju nechali umrieť v kriku od bolesti, ani morfium jej nedali tí " lekári" - aby dôstojne odišla bez bolesti zo sveta a to sa stalo v univer. nemocnici. Takže vieme aj takýchto lekároch.....
Takže veľmi dobre vieme z x prípadov o rakovine aj v rodine. Asi toľko na tie Vaše rekcie.

Tá graviola bola myslená len ako vedľajšia pomoc popri liečbe v nemocnici/ toľko pre pána Juraja a pani Alenu/.
A ja som nikomu nedoporučil ten prípravok namiesto lekárskej liečby - slová Juraja - "Použitie doplnkov výživy nemôže v žiadnom prípade nahradiť či oneskoriť riadnu onkologickú liečbu.
Doteraz, žiaľ, žiadny doplnok výživy nemal vedecky dokázané priaznivé liečebné účinky u pacientov s rakovinou" - ale ja som to netvrdil a ni nikdy netvrdím. Takže lepšie čítať aj Juraj aj Alena.

A pánovi Jurajovi sa ospravedlňujem za moju reakciu. / prečítajte si to aj pani Dagmar /.

Chcel so to len ako doplnok výživy pori liečbe/ viem veľmi dobre čo je rakovina a každá nádej sa ráta / a spomenul som len ten prípravok s dobrej vôle a s chcením pomôcť / lebo kupovali sme ho už a čítal som o jeho účinkoch/ , pretože nie som lekár a vedel som že sa k tej otázke vyjadrí lekár tak k inému som sa nevyjdroval.

Teda tu sa fakt neoplatí písať a pomáháť s dobrou radou, všetko ľudia pokrivia a prekrútia.