Autor otázky: Réka Fehérová
Vraj lenivé črevo
(číslo príspevku 245.501, zo dňa 08.08.2014. videné 370x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 245501:
Zdravím, volám sa Réka mám 17 rokov. A mám takýto problém so žalúdkom, neviem ísť poriadne na záchod, dnes to už je piaty deň aj napriek gutalaxu a stále to závisí od niečoho iného, niekedy od množstva vody, niekedy od pohybu a niekedy od toho čo počas dňa zjem. Bolesť sa mi stále vracia, môj gastroenterológ to vidí na lenivé črevá lenže mne by to aj išlo keby to malo lepšiu zostavu. Proste je to tam zlepené a nechce to ísť nijak von a keď ma bolí už aj žalúdok tak nepomáha niekedy už ani gutalax. Dávam si aj pankreolan, lenže minule hneď po ňom som zvracala.
Môj lekár sa smeje zo mňa že výsledky aj ultrazvuk aj rontgen mam úplne v poriadku a zž mam len jednoducho lenivé čreva a dal mi na to aj sirup lenže ten stolicu rozpúšťa a lepí sa ešte viac takže mi moc nepomohol.
Okrem toho mám bolesti hlavy konkrétne na pravej strane nad okom hore, stále to bolí , stále ma to tam pichá. Taktiež beriem hormonálnu antikoncepciu (dienorette) kvôli nepravidelnému menštruáčnemu cyklu. ( Ja len či to s tým bruchom nejako nemôže súvisieť)
Tak isto ešte bolesti chrbtice a kĺbov.