Odpovedal: Dagmar pre Katarinu
Re: Ako takto žiť?
(číslo príspevku 245.204, zo dňa 11.07.2014. videné 408x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 245204:
Hej, motate sa, dokola. O co slo mne v mojom prispevku bolo upozornit a rozpamätat Vas na to, co ste pisali predtym. Vy ste opät predpadli nejakej iluzornej nadeji, tak to na mna cele posobi. Je vsak pravda, ze nie som ani psycholog a nie som dobra v tutuli-mutuli pristupe, ked dlhodobo vidim, ze sa vsetko toci v jednom kruhu dokolecka dokola. Myslim, ze by nezaskodila mensia zmena myslenia, mentalneho nastavenia. Vkuse riesite JEHO. Zacnite riesit SEBA. Mne je jasne, ze potrebujete cas, kym maly syn podrastie - ale mate predsa za ten cas moznost premysliet si, co vlastne chcete a posunut sa vpred, osobnostne, urobit si nejaky kurz, pripravit podu pre zmeny, ktore potom nastanu atd.
Mne u Vas chyba aktivnejsi pristup k tomu celemu. Vy proste neustale dufate,ze sa stane zazrak.
Ja netvrdim, ze VAs manzel je zly partner, ale proste sa neda prehliadnut, ze ste nestastna a to cele, co sa stalo a deje Vam nerobi dobre.
A logicky to nemoze byt stastny a uspokojivy vztah a uz vobec nie z dlhodobeho hladiska.
Este ste mlada, podla mna ked zotrvate v tomto, o desat rokov a mozno ovela skor si hlavu o stenu rozbijete, kde ste nechali rozum, ze ste to vsetko prijali a akceptovali...ci vlastne tolerovali.
Zacnite o seba bojovat, nemotajte sa vkuse okolo neho. Zacnite vnimat seba a aktivne riesit seba. Bez toho, aby ste to inym vesali na nos.
Len tak sa dostanete dalej v zivote.

Prepacte, ak bol moj prispevok prilis priamy alebo tvrdy. Nemyslim to s Vami vobec zle, prave naopak. Prebudte sa.