Odpovedal: Dagmar
Re: Problemy v skole-sikana
(číslo príspevku 244.952, zo dňa 18.06.2014. videné 301x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 244952:
Absolutne ma to neprekvapuje. Pisala som Vam v prvom mojom prispevku svoj nazor na vec a vobec ale ze absolutne ma neprekvapuje, co ste museli zazit, pristup pedagogicky a aj samotne spravanie deti, cest tomu jednemu uplne inemu dievcatku, s ktorym ste ani asi nepocitali, ze malo tu odvahu sa ozvat.
Nie je to moja dcera, ale keby bola, tak kedze konci teraz skolsky rok, by som jej okamzite vybavila prestup do inej triedy a najlepsie do INEJ skoly.
A toto strkanie ludi do psycho-suplika, ako sa tomu zvykne hovorit, tak to je absolutna nehoraznost, ked bolo jasne, ze dieta malo vazne fyzicke ochorenie. Ludia vedia byt hrozni...je mi to luto, ale hladte si IBA svojho dietata a samozrejme predtym to pekne vytmavte celemu vedeniu skoly aj s manzelom.
A uprimne - aj napriek tomu neocakavam nejake zmeny k lepsiemu, dcera tam este bude nejaky ten cas, kedze ma iba 12 rokov, takze je to na Vas, co urobite, akurat som napisala, co by som spravila na Vasom mieste, ja by som sa na to nemohla divat. Radsej zmena kolektivu,aj ked je to tazke, ako znasat perfidny mobbing nepriamo podporovany aj triednou ucitelkou - co decka vycitia, ze triedna nejak nic nepodnika, rsp. vyslovila dokonca taku vec ako ze Vasa dcera trpi psych. ochorenim, to sa rozsirilo uz davno v triede, tomu verte a z toho nie je cesta von - iba odchod.
V takychto pripadoch treba byt razny, lenze aj keby ste uspeli u vedenia skoly, v samotnom kolektive ten nazor na Vasu dceru bude pretrvavat a podla toho sa k nej aj budu spravat.....

A to je to primarne podstatne. Kaslat teda na taky kolektiv a taku triednu, ja by som brala svoje dieta prec z pekla cim skor. Inak to bude mat na malu velke nasledky a psych. poruchu este len moze neskor rozvinut, najskor uzkostnu a pod..