Odpovedal: Dagmar
Re: E coli
(číslo príspevku 244.792, zo dňa 05.06.2014. videné 272x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 244792:
Mila Janca, chapem, ale aj introvert sa moze naucit komunikativnosti - ktoru nasadzuje v spravnych momentoch ;-), laici casto potom mylne posudia cloveka ako extroverta, pritom ide iba o komunikativneho introverta, ktory bol nuteny sa to naucit, aby prezil...
Z praxe Vam mozem povedat, ze do hlavy Vam nikto nevidi a aj keby odborny personal na druhej strane desatkrat prevracal ocami, mate pravo na otazky - ktore NIE SU zbytocne, ako sama vidite a aj na ich zodpovedanie. Takisto mate pravo lekara poziadat o pomoc rsp. navrhnut co povazujete za spravne, nie vzdy lekar mysli na vsetko a ak sa jedna o logicku vec, kazdy rozumny lekar Vam vyjde v ustrety, ak sa to poda vhodnou formou. Nebojte sa pytat, nebojte sa ziadat to, co potrebujete, ked mate skutocne problemy. Da sa to naucit. Zvlast ak problem pretrvava a je komplikovanejsi, ako sa ukazalo pocas tejto diskusie, dilatacia uretry, reziduum mocu atd.
A zapojte do toho aj ostatnych lekarov (imunol, dermatovenerolog), viac oci viac vidi, viac usi viac pocuje a viac hlav viac vie. Kazdy z nich sa na Vas problem pozrie z ineho uhla a tak sa Vam mozno bude dat pomoct. Co sa toho lieku Ubretid 5mg tyka - moze Vam ho dat urolog, mozno bude predtym potrebne neuro-urologicke vysetrenie, uvidite.
Vasa gynekologicka: ak s nou nie ste spokojna, nemate moznost vyhladat ineho gynekologa? Nie vzdy si ludia sadnu, na tom nie je nic zle, je to normalne, ale kedze mate dlhodobe problemy, na Vasom mieste by som pouvazovala o zmene gynekologa - skuste aj cez referencie a pod. Dajte potom vediet, ako ste dopadli na vsetkych instanciach. P.S. a tu D-manozu si kupte, na E.coli je velmi ucinna, treba to brat ale denne pri stavoch,ake mate Vy.
    Reakcie na príspevok:
  • Re: E coli (219x, janča, zo dňa 2014-06-05)