Autor otázky: Katka
Opakujuce sa zapaly v posve
(číslo príspevku 244.007, zo dňa 26.03.2014. videné 339x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 244007:
Dobry den,
Prosim poradte mi v mojom probleme, Volam sa KAtka, mam 30 rokov. a trpim na zenske problemy, stipanie, palenie, rezanie, potenie, opakovane zapaly, bez vytokov. Pred 2 rokmi som mala 2 operacie, mam vybraty vajecnik, bol pozitivny, vsetko dobre dopadlo.

Uz asi 2. mesiac ma dole stipe, omina, prechadza to aj ku konecniku tie neprijemne pocity svrbenia. Navstivila som gynekologa, po rozbore sa zistilo ze mam zlateho stafylokoka, to mi preliecili 12 tabletkami, zmizlo to, co som bola nesmierne stastna. Nasledne som bola ale aj u ORL, lebo zlaty staf. moze byt aj v hrdle, nasli ho aj tam. Dostala som ATB Ciphin na 7 dni + probiotika. Popri brani ATB mi to zase trochu zacalo a potom sa pridal trochu aj mocak, a teraz posledne 2 dni aj bolest a zacervenani posvy a palenie!!

Prosim poradte. Mam partnera, s nim som sexualne zila aj pocas liecby, co sa asi nemalo.. lutujem to, nuz zase sa mi to zopakovalo a neviem si rady. Umyvam sa dole iba vodou alebo tym pripravkom na intimnu zonu+pijem rozne stavy, zenske caje a konecnik si natieram nechtikovou mastickou.

Moze ist este o toho stafylokoka ? viem ze to je otazka na lekara, ale prosim ak mate skusenosti, poradte prosim.

Dakujem
KAtka