Odpovedal: Jana38pre Silviu (dodatok)
Re: Depresia
(číslo príspevku 243.899, zo dňa 15.03.2014. videné 238x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 243899:
Aha..až teraz som si prečítala vo vašich ďalších príspevkoch, že ste "svojvoľne" (bez vedomia lekára? užívala anxiolytiká...No ..sama ste už prišli na to, že to nebol veľmi dobrý nápad.To už nezmeníte, treba sa pohnúť ďalej.
Stavy, ako ich popisujete, môže byť zapríčinené tými liekmi, ako píše Vladimír, tak aj ich náhlym vysadením.Ale v hre je stále aj možnosť, že sú čiastočne od xanaxu, čiastočne z vysadenia a čiastočne z potenciálneho zdravotného(nediagnostikovaného) ochorenia.
Ak som dobre čítala, tak problémy ako únava, búšenie srdca, návaly ste mali už pred užívaním alprazolamu a práve kvôli nim ste siahli po týchto liekoch. (?)
Ak tomu rozumiem dobre, tak tie aspoň základné vyšetrenia by ste mali absolvovať o to viac.
Ak máte povedzme anémiu, či chorú štítnu žľazu, tak 2 ročným? užívaním liekov, ktoré len potláčajú symptómy základ. ochorenia, ste oddialili riešenie možno "triviálneho" telesného ochorenia.
Každopádne, treba to riešiť.Všetko porozprávajte svojmu ošetrujúcemu lekárovi (samozr. mu povedzte aj o tých anxiolytikách. Ak mu nedôverujete, alebo nechcete, aby sa o tom dozvedeli rodičia (ste už plnoletá, lek. tajomstvo by malo byť zachované-ale ak vás lekár pozná od detstva a pozná sa aj s rodičmi, tak istota, že sa to od neho, či sestry nedozvedia nie je)prehláste sa k inému.
Ideálne by bolo(ak máte s rodičmi dobré a korektné vzťahy) informovať aj ich a spolu s nimi a lekármi to vyriešite, verím, že k Vašej spokojnosti a prospechu.
Držím vám palce.Ste mladá a šikovná dievčina, keď aktívne hľadáte pomoc a informácie:-)
    Reakcie na príspevok:
  • Re: Depresia (213x, silvia, zo dňa 2014-03-16)