Odpovedal: JA
Re: zvláštny stav- bolesť od ľavej kľúčnej kosti
(číslo príspevku 243.807, zo dňa 08.03.2014. videné 1786x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 243807:
Nestrašte zbytočne premnoženými rôznymi parazitmi, vírusmi a plesňami v tele. Ako bývalaá onkologická pacientka by mala byť sledovaná a sú potrebné ďalšie vyšetrenia, rontgen, neurologické a pod.
V jednom príspevku ste napísali, že vám tu možno budú oponovať, treba to nazvať inak,napr. vyvracaním určitých názorov. Parazity v tele sa dajú zistiť aj inak a nie biorezonanciou, ktorú zhodou okolností som absolvovala a výsledok nulový. Akurát som bola ľahšia o nejakých 100€. Naletelela som. Pritom som tam sedela so sluchátkami na ušiach ktoré ani poriadne nedoliehali. A dotyčný pán sledoval na monitore pohyb rôznych dokonca veľkých parazitov a viackrát si protirečil. Ešte mi ponúkal drahé preparáty od Dr.Nony, kúpila som si jeden na oči ale nie od Nony, krabička bola otvorená, účinok žiadny, takže aj tam mohlo prísť k výmene kapsulí, pretože stáli 30€. Ešte mi dal vypiť Sanogel, že vraj aby sa to vyplavilo von. No nazrela som aj na stolicu, snáď by som len niečo objavila z tých parazitov, okrem teda vírusov a baktérii. Ak by bol organizmus veľmi zanesený parazitmi, tak by sa to ukázalo pri niektorých v stolici a človek by chudol.
Napíšte blišie vy , určite ste biorezonanciu absolvovali, ako to presne prebiehalo a čo vám dokázali, ste úplne zdravý? Baktérie, a vírusy máme všetci v sebe, záleží od fungovania imunitného systému.