Odpovedal: Dagmar pre Alenu
Re: herpes - kedy s ním k lekárovi
(číslo príspevku 242.526, zo dňa 08.11.2013. videné 183x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 242526:
Alena, ale ved sme ti tu uz viaceri pisali, ze o tej metode vieme, ale pokial viem (nemam osobne skusenosti, len par informacii - takze ber to s rezervou), ze tato metoda patri do alternativnej mediciny a k odobratej krvi zo zily pacienta sa primiesavaju rozne latky a krv sa aplikuje pacientovi spät, tato metoda sa pouziva roky rokuce, tusim uz storocia dozadu boli prve pokusy, ale aspon tu v DE to patri do ruk lekara, ktory sa zaobera aj alternativnou medicinou a ano, ma to stimulovat imunitny system. Apropo este k vyjadreniu NEMAT ZIADNU IMUNITU - tento vyrok nie je spravny, pretoze keby tvoji znami nemali vobec ziadny fungujuci imunitny system, tak by najskor neboli doma ale bojovali o zivot ;-, pripadne umreli, len tolko k tomu. Skor tu hovorime o znizenej obranyschopnosti organizmu, ci uz specifickej alebo nespecifickej casti imunitneho systemu u ludi s inak intaktnym im. systemom, tam väcsinou staci stimulacia imunitneho systemu a dodavanie potrebnych latok pocas dlhsieho obdobia + patricne spravanie sa daneho pacienta a imunitny system sa opät nastartuje, tu hovorim o pacientoch s inak intaktnym imunitnym systemom, kde ide o mierne odchylky a nachylnosti na infekcie rozneho druhu pocas urciteho obdobia. Imunosupresivni pacienti (skutocne imunosupresivni) maju masivne problemy s opportunistickymi infekciami rozneho druhu, pripadne HIV- pozitivni pacienti, pacienti pocas a po chemoterapiach, pacienti uzivajuci imunosupresivne lieky, cytostatika atd atd atd. Tam betaglucan a Co. samotne nepomozu, tam sa uz na to musi ist uplne inak, mnohi z nich zomieraju na nasledky tazkych infekcii, ktore telo nezvladlo napriek liecbe na odd JIS.
Ak mas Herpesin na systemicku liecbu, tak by sa to malo zlepsit, mozno by bodla aj profylaxia, uvidis, ale mozno to zvladnes aj tak, predsa len je to nieco ine ako lokalna aplikacia Acicloviru na sliznice a kozu.
Vsetky ostatne rady su fajn, aj L-lyzin, ten som ti zabudla spomenut, ale uz ti ho spomenula ina prispievatelka. Nezabudaj hlavne na vitaminy a mineraly, stopove prvky, beta-glucan a mozno profylakcne istu dobu Aciclovir oralne (po dohode s lekarom ak je vobec potrebne) a mozno stimulacia imunitneho systemu napr. Imunorom - jedna, dve kury.