Odpovedal: Krovak
Re: Nespavosť
(číslo príspevku 242.286, zo dňa 20.10.2013. videné 196x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 242286:
Dobrý večer. Aj keď krčná chrbtica vyzerá tiež ako pravdepodobný dôvod a rozhodne by na nej bolo dobré popracovať (a zárveň sa pozrieť aj na hornú časť hrudnej chrbtice - asi 4-7 hrudný stavec), myslím si, že problém bude skôr v "srdci" (podľa čínskej medicíny, teda nie priamo v orgáne. Odhadujem, Že Vaša psychika potrebuje ukotviť, číňania by povedali "doplniť krv srdca").
Najlogickejším riešením by asi bola forma psychoterapie (či presnejšie riešenie psychiky a emócií), čo si ale cez fórum predstaviť neviem. Čo si predstaviť viem je použitie vhodných byliniek - skúste prekonzultovať s Vašim lekárom, či popri liekoch na vysoký krvný tlak môžte piť čaj z hlohu (obvykle dostať list a kvet, vo Vašom prípade by možno boli dobré aj plody). Možno by stál za zváženie aj ľubovník.
Zo stravy je to červené hrozno, čierny sezam, slnečnicové semiačka, glutinovaná ryža, listová zelenina, cvikla a pokiaľ viete zohnať tak kvalitné (teda asi bio) pečienky akéhokoľvek druhu.
...A musím samozrejme upozorniť na to, že je to takto iba veľmi približná diagnostika a kompletná diagnostika (naživo) by bola oveľa presnejšia.