Autor otázky: David
Erysipel
(číslo príspevku 241.376, zo dňa 29.07.2013. videné 287x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 241376:
Zdravím, po 2 rokoch som znova dostal infekciu erysipel, tento krát do lavej nohy. Pravdepodobne to po 10 dnoch ustupuje, kedže flak na predkolení je už len málo viditeľný. Obraciam sa však s mojou otázkou na Vás, aj ked to bude znieť neúctivo voči schopnostiam pani doktorky, ale kedže pani doktorka na kožnom už má čo to odpracované a moje vyšetrenie spočívalo v 20 minutovom prepisovaní nálezu z pohotovosti a žiadnych otázkach na moj zdravotný stav, tak by som sa rád dozvedel ako dlho bude trvať liečenie tejto choroby. Beriem penicilín už 10 deň a ešte na niekoľko dní tabletky mám, som na PNke a nohu mám vačšinu času v pokoji.
Ešte by som sa chcel spýtať, na pohotovosti padlo, že sa nemôžem kúpať a ani opalovať, ale mám na posledný augustový týždeň naplánovanú dovolenku pri mori, čiže by som Vás poprosil aspoň o smerodajnú odpoved, či pri takýchto chorobách je po mesiaci možné vystavovať nohu už týmto situáciám, čiže opalovanie a kúpanie.
Ak teda nie je možné odpovedať bez bližšieho vyšetrenia, tak budem musieť navštíviť iného odborníka. Ďakujem za každú reakciu.