Autor otázky: Igor
Migrena...?
(číslo príspevku 241.081, zo dňa 11.07.2013. videné 283x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 241081:
Prosim Vas,chcel by sa informovat o svojej diagnoze,pretoze som absolvoval/podla lekarov/vsetky vysetrenia a vsetky vysledky mam negativne.Mam 47r.,pracuejm siedmy rok na kamione.Nejacim,nepijem skoro vobec a od malicka sa venujem sportu. V poslednom obdobi/cca posledne dva roky/ som zacal mat problemy s ocami a v tej suislosti problemy s hlavou. Pri vacsej unave/soferovani/,pri namahani oci/napr. pri pocitaci/,sa mi zapalili spojivky,nasledne rozbolela strasne hlava. Tento problem sa v poslednych dvoch rokoch stupnoval,pricom zacervenanie oci mi prakticky uz ani neprechadzalo,stale som ich mal cervene/v sucasnej dobe aj stale mam/,pri velkej unave prislo rezanie oci,slzenie a neskutocna bolest hlavy. Chcel by som este podotknut,ze pokial som si po praci vypil nejake jedno,dve piva,rano som sa zobudil s velkou bolestou hlavy,bolo mi tak zle,ze som nemohol ani lezat,aani chodit,jest abolutne a tento stav trval nejakych 24hodin. V poslednych 2mesiacoch sa mi tento stav zopakoval cca 6-8krat, s tym rozdielom,ze ma najskor ma zacnu boliet neskutocne oci/niekde v pozadi/,potom ma rozboli hlava a je mi neskutocne zle. Pred 2tyzdnami,ked mi prislo takto zle/z oci/,som zvracal v kuse 4hodiny. Chcel som tym povedat,ze tento moj stav sa stupnuje,co do poctu pripadov,ked mi pride zle,ako aj do intenzity.
Po poslednom razy,ako mi bolo zle,som bol hospitalizovany dva dni v nemocnici na preliecenie,v ramci tohto mi spravili CT vysetrenie hlavy,magneticku rezonanciu mozgu,krvne testy,absolvoval som vysetrenia oci,na vysetrenie na neurologii-vsade mi povedali,ze mam vysledky v poriadku. pytal som sa,ze co mi moze byt,odpoved znela-pravdepodobne migrena/oftalmologicka/.
Ja by som sa chcel spytat,ze popripade ake vysetrenie by som este mohol absolvovat,ci sa moze jednat aj o inu diagnozu,lebo migrenu,ktoru mi odhadom stanovili,no na zaklade vysetreni mi ju nepotvrdili.
Za Vasu radu vopred dakujem a zostavam s pozdravom
Igor