Odpovedal: Dagmar Alene
Re: bolesť v podbrušku - doxybene
(číslo príspevku 241.011, zo dňa 05.07.2013. videné 241x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 241011:
Aha, sorry, ze som ti vykala :-), na tvojom mieste stavim na naparovanie nad morskou solou, vyplachy dutin morskou solou (su na to specialne nasadky v lekarni alebo sanitarnom obchode), dalej NAC - na rozpustenie hlienov, to su sumive tbl. na rozpustenie vo vode, plus jestvuju aj dobre pripravky na uvolnenie hlienov specialne v prinosovych dutinach s obsahom myrtolu, tak sa popytaj v lekarni.
Lebo jedno je ATB, druhe je rozpustit hlieny, odopchat to...

Co sa vag. nalezu tyka, ak si teraz nasadis floragyn, to su len lactobacily prip. kys. mliecna (neviem teraz co to obsahuje, ale nieco na ten sposob zrejme), ale ak si das canesten a v pondelok ti vezme ster, tak moze byt falosne negativny na kvasinky, takze musis sama zvazit. Ak sa ti stav zlepsil, moj navrh by bol vyckat vikend, su to dva dni a v pondelok zajdi za gynekologom.

Co sa sterov tyka, praveze je to casto ta lacnejsia a rychlejsia cesta, zalezi ale od krajiny a zdrav. systemu, pretoze tu napr. su lekari velmi prisne budgetovani, co sa negativne odraza na tom, ze su radi, ked neprides :-) a este radsej, ked ti nic nemusia predpisat :-) - samozrejme zavisi od odboru. Gynekologika su tu az na par vynimiek vsetky na privatny rp. :-/, takisto mnoho inych liekov a su casto 13-15x drahsie ako u vas, proste nonsens (ta ista firma, ten isty vyrobca...no comment).
Gynoflor neurobi nic zle, ten si dat mozes, ak chces, s Canestenom by som do pondelka neexperimentovala a zozen si tie pripravky na odhlienenie, casto sa zapal dutin vylieci az nimi, lebo sa vycistia.