Odpovedal: Dagmar pre Mariannu
Re: E-coli v pošve - nekonečný príbeh
(číslo príspevku 240.810, zo dňa 22.06.2013. videné 320x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 240810:
Mila Marianna, takze Vas lekar podla danej schemy ide na to premyslene, co je velke plus. Skombinoval systemicku ATB-liecbu antibiotikom, ktore dobre penetruje do tkaniv a buniek a je vysokoucinne s lokalnou liecbou kombinovanym preparatom na zmiesane infekcie, v Polygynaxe sa nachadza aj latka posobiaca proti kvasinkam, cize pocas ATB liecby by ste ich dostat nemali. K tomu celemu podotykam jednu vec, ze po prelieceni, su to takmer 4 tyzdne, budete musiet dlhodobo znovuvybudovavat zdravu posv. floru lactobacilmi a osidlovat nimi aj creva + pridat mikrovlakniny, na to su ale potrebne preparaty s niekolkymi bilionmi lactobacilov, lebo je vela preparatov, kde je ich proste malo.
Vsetko to mozete velmi pozitivne ovplyvnit stravou Vy sama, je horuco, leto, cim viac suroveho ovocia a zeleniny, tym viac enzymov, zivotudarnych latok a energie sa Vam dostane na celkovu podporu organizmu. Paralelne mozete samozrejme na podporu vyskusat aj enzymaticky pripravok (napr. Wobenzym - a dalsie, je ich uz viacero na trhu). Tie celkovo telu pomozu, nakopnu metabolizmus a pomozu aj imunitnemu systemu a slizniciam, posobia viacere protizapalovo.
Imunologia: ak Vam aj nieco zistia, tipujem najskor na mierne znizenu specificku imunitu, najmä v oblasti sliznic, ale je proste mozne, ze mate infekt, ktory nebol dostatocne lieceny a rozsiril sa vyssie, preto som rada, ze to lekar velmi dobre pochopil a zvolil uplne inu metodu (tentokrat).
Shuya - vlozky, zrejme to bude nieco na sposob anionovych vloziek, ktore boli dlho propagovane, akurat k tymto sa pridal este kyslik. Vyskusat to mozete, uvidite. Vsetky tie zazraky by som tomu nepripisovala, ale nie som ziadny biochemik a navyse, ked sa na to vsetko snazim pozriet logicky, viem si predstavit, ze dokazu zabranit reinfekcii (lokalnej) a najmä exogennej. Ale ake maju ostatne ucinky, posudit neviem.
Kym budete brat Polygynax, potrebujete nieco, to je jasne, pretoze Polygynax sa rozpusta a bude vytekat von ako zlta tekutina, cize sa to musi zachytit. Mozete urobit kompromis, zaobstarat si par baleni (na odskusanie) pocas brania Polygynaxu a sama posudite ucinok.

Cca. 14 dni po dobrati liecby treba odobrat kontrolne stery, niekedy sa zvoli aj odstup 21 dni, zvlast po dlhodobej a silnej ATB-liecbe, ciprofloxacin je silne ATB, dobre penetruje do buniek aj tkaniv a tieto ATB nie su z tela tak rychlo vonku, cize radsej s väcsim odstupom, aby boli vysledky spravne. Pevne verim, ze budu v poriadku, ale urcite dajte vediet. Budem sa tesit spätnej väzbe a zelam Vam skore uzdravenie.