Odpovedal: ja
Re: Konopný olej BIO
(číslo príspevku 240.686, zo dňa 13.06.2013. videné 224x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 240686:
Výrobky Bio nie sú o nič kvalitnejšie alebo čistejšie oproti "normálnym" výrobkom - kvalita je tá istá - je to len zámienka pre vyššie ceny v obchodoch pre dôverčivých ľudí.
Hnojivá - keď aj chemické sa v poľnohosp.podnikoch prepočítavajú špeciálne tak, že rastlina dostane len to čo potrebuje - z pôdy a to čoho je tam menej/ makro a mikro prvkov/ sa dodá chem. hnojivami - a tie sú takej istej chem. povahy ako aj tzv "prírodné hnojivá", lebo nakoniec každá rastlinná a živočíšna bunka je jedna dokonalá chemická továreň.
Naše poľnohospodárske produkty boli vysoko kvalitné a čisté do roku 1989 a aj teraz sú naši poľnohospodári múdry a šikovný odborníci , takže naše potraviny sú kvalitné a čisté - aj keď nie sú tzv BIO.
To máte aj s chrobou šialených kráv BSE / bovinná špongioformná encefalitída/ - tak tú "vyrobili" "múdry" angličania, tak že hovädzí dobytok nakŕmili mäsokostnou múčkou vyrobenou s nakazených oviec ktoré trpeli obdobou BSE tzv. klusavkou - priónovou chorobou - ona je u oviec bežná. Toto mäso spracovali pri nízkej teplote a tlaku /lebo šetrili/ a následne tým / mäsokostnou múčkou /nakŕmili hov. dobytok - školácka chyba - hov. dobytok nemôže príjmať živočíšne bielkoviny.
A oni im dali genet. príbuzné živoč. bielkoviny a ešte aj s priónmi !!!

Takže naši poľnohospodári sú múdry odborníci a svetovo uznávaný, do roku 1989 sme mali sebestačné poľnohospodárstvo a nepotrebovali sme hnus z ameriky GMO potraviny / sója, kukurica atď/a ani potravinový odpad z e. únie ktorý sa predáva u nás ako akciový tovar v supermarketoch.

A ak sa u nás používajú chem. postreky proti škodcom všetko u nás je používané s opatrnosťou k ľuďom a živ. prostrediu.

Iba ak sa niektoré podniky u nás dali zapredať mafii z Monsana a pestujú GMO - lenže oni / f. MONSANO /pôsobia po ceolm svete a manipulujú s výsledkami lekárskych výskumov škodlivosti GMO a pesticídu ROUDAP. Nakoniec vyrábali aj ORANGE ktorým amíci zamorili Vietnam.

Ale pozor GMO potraviny predávajú aj známe potravinové reťazce na Slovensku !
A to krásne ovocie z dovozu - myslíte že nie je striekané proti škodcom ?

Bez postrekov proti škodcom / hmyz, pliesne/ sa nedá dnes už nič dopestovať. Zoberte si gen. modifikovanú kukuricu od amer. firmy Monsano - pri ich kukurici sa používa pesticíd ROUNDAP a ten je mutagénny a karcinogénny. A túto kukuricu jeme aj my všetci po celom svete. A to nehovorím o škodlivosti GMO organizmov / aj myši z toho uhynuli pri konzumácii zŕn obilnín GMO poškodilo im to pečeň/.