Odpovedal: Dagmar
Re: váha
(číslo príspevku 240.505, zo dňa 05.06.2013. videné 252x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 240505:
8kg je dost, ale zavisi od Vasej telesnej vysky a vahy, ako na tom ste, to nepisete a to je zakladna informacia. Niektore zeny inklinuju k prehnanym poziadavkam a nerealnym predstavam ohladne svojej vysnivanej hmotnosti, ktoru ich telo ale konstitucne nie je schopne dosiahnut (jedine skrz PPP, hladovky a ine strasne zasahy do organizmu). Samozrejme, ze mozete mat uplne realnu predstavu, preto sa pytam na Vasu vysku, vahu a konstitucny typ (typ postavy + kolko mate svalstva, kolko tuku), kazdy clovek je stavany inak a dvaja ludia s tou istou vyskou a vahou mozu vyzerat uplne inak. Jednak kvoli rozdielnemu typu postavy, jednak kvoli tomu, ze staci, ze jeden pravidelne sportuje a svalstvo je cca. 5x tazsie ako tuk,ale ma ovela mensi objem ako tuk.
Schudnut 8 kg - nie, liekmi urcite nie. Pretoze nic ine, ako trvala zmena zivotospravy, stravy a pohybu Vam nezaruci dlhodoby uspech.....NIC INE. Treba analyzovat najmä jedalnicek, ten tvori totiz cca. 70% uspechu/neuspechu, ostatne je pohyb, ak potrebujete spalit tuky, vhodne su vsetky aerobne aktivity, pri ktorych spalite tuk + naberiete kondiciu, ale netreba zabudnut ani na paralelne spevnenie a posilovanie svalstva pomedzi to vsetko.
Existuju aktivity, ktore Vam robia vynimocnu radost? Tanec, beh, bicyklovanie, aky ste typ? To je velmi dolezite, musite si najst nieco, co Vas bude bavit, inak to nema vyznam.
Co sa stravy tyka, skuste napisat, ako sa stravujete, odhalit body, ktore nie su OK je potom ovela jednoduchsie. Co sa stravy tyka, ludia su tiez rozni, niekto je vyslovene skor zeleninovo-bielkovinovy typ, dalsi viac sacharidovy atd., takze nejestvuje ziadna dieta ci pausalny rezim pre vsetkych. Treba najst to spravne pra Vas konkretne a individualne.
    Reakcie na príspevok:
  • Re: váha (227x, Dagmar, zo dňa 2013-06-05)