Odpovedal: Alexandra
prasknutá žila - krvná zrazenina?doplnené
(číslo príspevku 239.957, zo dňa 03.05.2013. videné 659x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 239957:
doplnam informáciu, zabudla som :( moj vek je 24 rokov. v poslednych 2 mesiacoch som absolvovala rôzne vyšetrenia ( často mi bolo nevolno, na pohotovosti som bola 2x, brali mi krv viackrát, robili mi ekg a pod, všetko bolo v poriadku...)ostatné teda kopírujem z pôvodného:
Dobrý deň,
môj problém nieje veľký, len sa trochu stresujem preto potrebujem informáciu. Dnes sa mi stala v práci zaujímavá vec ( pracujem v administratíve, tj. celý deň sedím ). Na ruke som si všimla ako keby malú modrinu - ale nič som nerobila s tou rukou, ani som sa nikde neudrela, zjavila sa z ničoho nič. je to modro - fialové , napuchnuté a bolí to ako modrina. môže to byť prasknutá žila, resp. krvná zrazenina? Je to na ruke trochu vyššie nad dlaňou, z vnútornej strany. minulý týžden som mala hnačku a vracala som, na vracanie ma stále napínalo tak som ešte pár dní uživala tabletky "Costi". okrem toho užívam hlivu ustricovitú - také vitamíny. naposledy keď som bola u svojho lekára na krvi ( predmesiacom ) mi zistili ze mam trochu znížený hemoglobín, teraz čakám ešte mesiac a mám ísť opäť na krv , či som chudokrvná.
je to nebezpečné? Z čoho to mohlo prasknúť? nikdy predtým sa mi to nestalo. neviem, či je to ok, alebo s tým treba niekde ísť, k lekárvoi ( nechcem kvôli tomu na pohotovosť a môj lekár tam bude až v pondelok poobede...) ďakujem