Odpovedal: Dagmar
Re: Muzi a pornografia
(číslo príspevku 239.627, zo dňa 18.04.2013. videné 371x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 239627:
Casta tema aj v psychologickych ambulanciach. Vy ste nepochopili zaklad - a to je fakt, ze s VAMI to nema nic spolocne. Pokial mate uspokojivy sexualny zivot a Vas muz Vas lubi a ste pre neho krasna, pritazliva aj sexy, obcasne sledovanie istych videi ci stranok nespajajte s Vami osobne.
Muzi maju inu sexualitu ako zeny a najmä - mnohi muzi, hoci maju doma krasnu zenu, ktora je pritazliva, maju s nou uzasny sexualny zivot, lubia ju, vsetko je super, su to len muzi a ti su stavani na to pozriet sa aj na inu zenu a proste sa im pacia aj ine zeny a potrebuju obcas aj iny stimul (napr. to video) a tam to konci...
Podvadza Vas s inou realnou zenou? To by bolo ine.
Ale ziarlit a porovnavat sa s virtualnymi zenami, ktore za to, co robia, dostavaju peniaze alebo daju na web anonymne domace video - to akurat znamena to, ze mate riadne nastrbene sebavedomie a sebadoveru. Nehrabte sa mu v historii, nepatrajte, neporovnavajte sa.
Vas partner nie je Vas majetok a kazdy clovek ma narok aj na svoju intimnu sferu, kam sa jeho partner nema co pchat. Pokial je vas vzajomny vztah vyborny a aj sexualny zivot, kaslite na to, ze si obcas pozrie inu zenu na videu...nerieste to. Zbytocna strata casu a energie.
Tu venujte skor stabilizacii Vasej vlastnej sebahodnoty a sebavedomia. Vybral si Vas, miluje Vas, miluje sa s Vami. Nie s nimi.