Odpovedal: Dagmar pre Miroslavu/Miupiu
Re: bolia ma zrazu kolena 4 tyzdne, lekari nic ner
(číslo príspevku 238.624, zo dňa 25.02.2013. videné 342x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 238624:
Davno som sem neprispela, ale ked citam, co tu pisete Miroslava/Miapia a neviem este pod akymi nickmi ste tu vystupovali, poviem Vam na to len jedno: nemam sice lekarske vzdelanie, ale nepoznam cloveka (a to poznam velmi vela pacientov, verte mi), ktory by presiel tolkymi odbornymi lekarmi, vysetreniami a mal v plane este desiatky dalsich, ako ste Vy. Neberte to prosim negativne, ani ironicky ci provokativne, ale napr. len problemy s posvou sme tu riesili tristvrte roka a ako sa neskor ukazalo, konzultovali ste aj inych dalsich online-lekarov, okrem MUDr. Dr. Simka tu na fore a XY dalsich ludi. Ked Vas citam, vnimam najmä maximalne vystresovanu, hystericku a napätu zenu, ktora robi z kazdej malickosti obrovsky problem a osobne si myslim, teda tak to na mna posobi, ze Vas hlavny problem je psychickeho/psychosomatickeho charakteru a mali by ste sa cim skor, tym lepsie, orientovat najmä tymto smerom.

Chronicky vytok posvy, prekonana chlamydiova infekcia, u Vas to uz boli desiatky anitibiotik, antiseptik a inych lieciv, ktore ste za posledny rok do seba napchali, no ja neviem...

Vazne ochorenia vyzeraju inak a verte mi, ze s tym mam bohate skusenosti, ako osobne, tak aj u pacientov a to je nieco uplne, uplne ine.
Drviva väcsina skutocne vazne chorych ludi je praveze paradoxne velmi pokojna, zmierliva a az pokorna a riesia veci s chladnou hlavou.

Nevravim, ze nemate fyzicky problem - ale takych tu uz bolo niekolko, vsetky zeny, ktore mali chronicky zapal v posve, sa z toho dostali zazracne dostali cez sanaciu traviaceho traktu, dlhodobeho systematickeho obnovenia zdravej posvovej flory a potom stastne otehotneli - a dnes su uplne zdrave a fit. Viem to, pretoze mi dodnes pisu sukromne na e-mail.
Casto sa za tymito vecami ukryva aj partnersky problem - skuste zvazit aj tento aspekt. V minulosti ste tu pisali aj o partnerskych problemoch, treba prejst vsetko, analyzovat kazdy bod a ako Vam tu viaceri pisatelia aj lekari radili - zacnite psychikou, lebo tu mate naburanu totalne (neviem ale z coho, kedze ste ako sama pisete, do 25ky mali velmi dobry a sladky zivot).