Autor otázky: Katarína
Ako ďalej?
(číslo príspevku 238.137, zo dňa 30.01.2013. videné 425x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 238137:
Dobrý deň. Som v 5. mesiaci tehotenstva, bývam s priateľom, nie sme zobratí. Včera som mu našla na skype dosť horúce správy ktoré si písal ešte v júli minulý rok zo svojou kamarátkou. To sme už pár mesiacov spolu chodili, písal mi ako ma ľúbi ale ešte som nebola tehotná. Tie správy boli o tom že mali ísť oni ako partia kamarátov na spoločnú dovolenku, toto dievča so svojím priateľom, jej kamarátka a môj priateľ.
Tie správy sa týkali toho že sa ona pýtala môjho priateľa či ju bude fotiť, že pôjdu niekam len oni dvaja. Ona mu písala že má len jedny plavky a môj priateľ nato že jej jedny kúpi, že jej priateľ o tom nemusí vedieť. Napísal jej aj že ju odfotí aj nahú a ona že to nie. On jej nato že či sa hanbí a že sa nemá prečo že je pekná. Ona na to odpísala že sa nehanbí ale že jej priateľ by ju zabil.
Bolo tam toho viac. Zaskočilo ma to lebo priateľ mi o tejto kamarátke tvrdil že ona svojho priateľa podvádza s jeho kamarátmi a že aj pred ním sa vyzliekla do naha ale že on s ňou nič nemal. A pritom jej priateľ je jeho dobrý kamarát. Tak som zostala zaskočená aj z toho že vlastne svojho priateľa ani nepoznám, premýšľam nad tým aký má charakter keď dokáže takto ťahať za nos dobrého kamaráta.
Na tej dovolenke to dopadlo zvláštne, priateľ mi odtiaľ vypisoval smsky ako mu chýbam a ako sa tam cíti sám. Keď sa odtiaľ vrátil tak mi kúpil dvojo nových šiat, chcel zrazu na mňa utrácať peniaze. O tej kamarátke sa potom vyjadril že má pocit že ona svojho priateľa len využíva pretože dobre zarába.
Teraz už s priateľom bývame spolu a už týchto dvoch kamošov nespomína. Mám pocit že je s nimi už málo v kontakte.
Ale predsa po tom čo som si prečítala som mu už prestala dôverovať. Je to pre mňa o to ťažšie lebo som tehotná. Netrúfam si dieťa vychovávať sama. Ale viem že veriť mu už nebudem. Má toto vlastne zmysel? Neviem čo mám ďalej robiť.