Odpovedal: Tana
Re: Neviem sa rozist.
(číslo príspevku 237.833, zo dňa 10.01.2013. videné 271x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 237833:
Tak to mate za sebou. Musis sa rozhodnut, ci ho este mas rada, lebo teraz viem, ze to je to najdolezitejsie. Ja som vtedy mohla tiez byt ina, ale nedokazala som sa na to povzniest. Keby som sa riadila srdcom, mozno dnes mohlo byt vsetko ine a mozno som mohla skoncit v hrobe.

A ci sa zmeni? To zalezi od toho, aky je clovek a to vies najlepsie iba ty. Musis sa znovu pozriet do minulosti a zistit, ci sa vo svojom doterajsom zivote v niecom zasadnom zmenil. Mam na mysli veci, kde zahodil stare navyky a presiel na uplne nove, o 180 stupnov a to nie len co sa vztahu tyka. Nie vela ludi to dokaze. Stretla som mnohych ktori su stale rovnaki, od 15 do 80 rokov sa nemenia.

A ci sa dokaze clovek zmenit z dna na den? Myslim, ze ludia sa menia pod tarchou roznych zivotnych situacii. Narodenie, smrt, svadba, sok, vyhra, prehra, katastrofa... to vsetko ludi zmeni. Otazka len je, ako. Urcite vies, o com pisem, kazdy taku situaciu raz zazil.

Mozno toto bude to, co ho zmeni. Mozno sa ti uz nikdy neozve a o tyzden ho uvidis s inou a to ti vsetko vysvetli a zaroven to bude este viac boliet.

Hlavne sa riad len sama sebou. Nedavaj na inych ludi. A ak mozem poradit, hlavne sa neignorujte. Ste dospely ludia, to ticho potom bolo pre mna najhorsie. Neistota je najhorsia a moze sposopit vo vztahoch paseku.

Ihned, ked vas prejdu emocie, mali by ste si vyjasnit, co naozaj bude dalej.


Drzim palce,

Tana.