Odpovedal: kaya
Re: Puberta
(číslo príspevku 237.664, zo dňa 30.12.2012. videné 225x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 237664:
Nic nepisete o manzelovi, prave v tomto obdobi je pre syna nepostradatelny. Do tejto doby i ked je to chlapec, tak potreboval najma mamu, no prislo obdobie, ked uz len mama nestaci a nutne sa musi zapojit do vychovy aj otec. On je jeho muzsky vzor. Viac na neho da i ked to navonok tak nevyzera. Treba stanovit prisne pravidla a aj za cenu ustavicneho boja ich treba dodrziavat. Este niekolko rokov budete asi neustale bojovat. Chlapcom casto lezie na nervy, ze od detstva maju okolo seba zvacsa zeny, ci v skolke,skole, druzine, doma.. atd.
Ja som tiez pri mojom synovi hovorila, ze dostanem Nobelovu cenu, ked to zvladnem. My sme boli s manzelom rozideni a syn vzdy robil neplechu, lebo vedel, ze vtedy pride otec a bude sa o neho zaujimat.
To ze vas syn zacina chodit po krcmach, nie je dobre znamenie, ono sa to obycajne zvrhne tak, ze si najde nedobrych kamaratov a potom to uz nabera nespravny smer. Syn ma len 14, musi predsa dodrziavat vase pravidla,i ked budete tvrdo zapasit a tvrdo bojovat, nesmiete nikdy popustit. Raz sa vam to vrati, podla toho, ako sa teraz zachovate.