Odpovedal: Jana38-možno pre MarekPP
Re: Ako je to s ph moču?
(číslo príspevku 237.613, zo dňa 25.12.2012. videné 297x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 237613:
Marek dobrý deň.Skúsim môj pohľad (názor)... K vašej otázke-prečo sa predávajú testovacie prúžky(ale doplniť sa dá veľa vecí,potravinovými doplnkami začínajúc a domácimi testami,akože diagnostickými končiac)Keby som mala byť cynická,tak poviem,že kvôli peniazom farmaceutických,či iných firiem,či jednotlivcov (šarlatáni,"liečitelia",ap.)
Na usilovaní sa o zdravý životný štýl nevidím sama nič zlé,práve naopak.Ale treba vedieť odhadnúť správnu mieru a nedať sa "nachytať" na každú volovinu.:-)-treba mať o problematike toho,čo si človek vyberie viac informácií,z valídnych a hodnotných zdrojov(nie z live stylových časopisov,článkov z platenej inzercie,ap.)A hoci aj v odborných kruhoch,odb. literatúre,či prácach a rôznych štúdiách sa všetci nezhodnú,treba si vyberať rozumom to,čo nám najlepšie "pasuje" a vidí sa nám logické (subjektívne).
Ja by som poradila,ak môžem-menej sa pozorovať a "riešiť" detaily ako kyslosť/zásaditosť moču."Spoločnosť" nám vnucuje myšlienku,že ak budeme robiť-nerobiť,jesť-nejesť to a ono,že sa dožijeme dvesto rokov v plnom zdraví.Je to utópia a keďže sme živé organizmy,tak aj tak raz skončíme tam,kde všetky živé organizmy končia:-)