Odpovedal: kaya
Re: ozonoterapia -chrbtica
(číslo príspevku 237.545, zo dňa 19.12.2012. videné 613x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 237545:
Ja som bola v Ziline, tam to robi pan primar, ktory sa ako prvy ucil robit tuto terapiu priamo v Taliansku....v Dun.Strede sa to ucili od neho.. neviem, ako to tam robia, nikoho nepoznam, kto tam bol, ale so Zilinou som velmi spokojna.
Kolegyna chodi do Bratislavy, no so Zilinou sa to neda porovnat. Po zakroku ju hned poslu domov, no v Ziline musite niekolko hodin lezat, kazdu polhodinu vas chodia polohovovat, vzdy musite lezat na inom boku.. az potom vam dovolia pomaly chodit, a az potom mozete ist domov. Predpisu vam aj cviky, ktore sa po tomto zakroku musia cvicit... su to specialne cvicenia, ktore vie robit len zopar rehabilitacnych sestier. takze sa nahladate... Este tyzden som bola slaba a davala som sa dokopy... no ta moja kolegyna, ktora chodi tu v Ba, tak nic neciti, hned je fit... tak povedzte, ako to moze dobre ucinkovat? podla mna to tu v Blave robia zle..
Ako to robia v PIestanoch, ci inde, neviem. Skuste hodit do google, ze ozonoterapia Dun.Streda alebo PIestany a urcite objavite pokec, kde sa mozete popytat. Ja som to tak vtedy urobila so Zilinou a poradili mi , co a ako..