Odpovedal: Dagmar pre Jaru9
Re: ovisajuce prsia
(číslo príspevku 237.447, zo dňa 12.12.2012. videné 277x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 237447:
Jara, vdaka, no vsak ano, tam je toho ovela viac a uz to bolo nacrtnute v jednych z prvych prispevkov, toto nie je len o prsiach, to je jasne kazdemu, kto to poriadne cital.
Tam su v hre aj traumaticke zazitky, neriesene, potlacene, ono ked si vezmeme, ze mala vtedy 20+ a vlastne skoro celu svoju mladost prezila takto, tak jedine psychoterapeut moze pomoct s pretnutim toho bludneho kruhu, za predpokladu, ze Biba bude chciet.
To, ci si tie prsia casom spravit da, alebo nie, je vysostne jej rozhodnutie, ale najprv musi ratovat seba a svoju psychiku, presne tak :-/. Nie je to ziaden ojedinely pripad, je to viac caste, nez si mnohi myslia, bohuzial. A zvlast citlive, submisivne zeny narazaju väcsinou na tento typ muzov (ktori si vedome presne tento typ zeny vyberaju, kedze sa vzajomne podmienuju).
V jednom z mojich prispevkov som pisala, ze najlepsie by bolo vymenit v jej pripade muza, no viem, dve deti, zatial by u nej nic take do uvahy nepripadalo, ale tak zacat u psychoterapeuta moze uz teraz. Mrazi ma, ze zeny, mlade zeny 38r., aj menej, aj viac, to je jedno, proste polka zivota pred sebou este a osudy su fakt neraz nemilosrdne.