Odpovedal: Dagmar
Re: ovisajuce prsia
(číslo príspevku 237.392, zo dňa 10.12.2012. videné 322x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 237392:
Nechcem sa tu pchat do temy, vcera som napisala co si o tomto konkretnom pripade myslim a aj vyjadrila svoj nazor na to. Velmi vela zavisi od partnera, ktoreho ma zena pri sebe a aj od toho, co sama ona za svoj zivot zazila, od narodenia. Ako k nej pristupovala matka, byvali partneri, mozno sestry, kamaratky, toto je na psychologa, to sa tu na fore rozobrat neda - tolko k otazke sebaprijatia. K ovisnutym prsiam: Biba, divili by ste sa, kolko mladych zien, ktore este nie su matkami ani neodkojili, ma s tymto problem. Staci, ze mali vo veku do 20r väcsie prsia (trojky a viac) a potom casom napr. vyraznejsie schudli (10kg a viac) a uz su prsia, ktore boli predtym väcsie- tym padom bolo treba viac koze, tuku, ovisnute. Nie kazda zena ma take pruzne telo, ze sa koza dokaze uzasne adaptovat, roztiahnut,s tiahnut. Je vela zien, ktorym sa hned urobi strie a koza na prsiach sa uz tiez neda do povodneho tvaru.
Poviem Vam za seba, ze ak by som mala takyto problem, ze by ma to takto suzovalo 15 rokov ako Vas, osobne zvazim operaciu.
Ale to som ja a moj nazor. Ako som uz vcera pisala, dokym ma zena aj pri ovisnuti stale zachovany pekny tvar, teda vidno na prvy pohlad, ze stacilo by nadvihnut a uz su pekne, staci mammopexia/augmentacia, druha moznost je vlozit implantat, tym sa prsnik zväcsi a koza sa vyplni.
Ja osobne by som sa implantatov bala. Onedlho ma caka operacia prsnika (laveho) kvoli hranicnemu nalezu tumoru v nom, a to mam 32 rokov. Ano, vazte si, ze mate zdrave prsia, ale ak mate obrovsky problem, uz vcera som Vam pisala, zacnite setrit na OP. Kazde euro bokom a s muzom by som to ani nepresla v diskusii, lebo ten Vas je v tomto ohlade nepouzitelny.