Odpovedal: Jara
Re: článok - chcete otehotnieť
(číslo príspevku 236.959, zo dňa 23.11.2012. videné 263x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 236959:
hlava na umretie bolí ozaj zriedkavo.
Cvičiť v kancelárii je dnes naprosto normálne. Precvičujem si krk , šiju, ramená tak často, ako potrebujem. Precvičujem si oči aspoň raz denne.
Fén so sebou môžeš zobrať, resp. mať starší kúsok trvale v práci, i keď je to trošku úsmevné, ale nie nemožné.
Zohriať šiju a chrbát sa dá aj bez fénu a ešte skôr, ako prepukne bolesť na umretie.
Treba si prehodiť šatku cez ramená, najmä ak je otvorené okno. Ak bolí hlava z dôvodu stuhnutej šije, dá sa použiť náplasť s kapsaicínom. Stuhnuté ramená a šiju sa dá rozhýbať vždy, a pohybom ich vlastne zahriať.
Treba uvažovať aj nad bolesťou hlavy, ktorej príčina je v trávení. Prekyslenie, zlé trávenie, zlá kombinácia jedál. Vtedy sa treba pokúsiť o neutralizovanie kyslého prostredia, čo sa dá diétnymi opatreniami a pitím zásaditej minerálky.
Ľudia s pravidelnou migrénou tiež majú už vymyslené svoje postupy, ako znížiť počet záchvatov na minimum, i keď tie pravé, ozaj hrozné migrény asi zvládne alternatívnymi metódami málokto. V tom prípade platí potreba voľby menšieho zla. Čo je momentálne priorita.
No rozpísala som sa zrejme zase o ničom.... len som ti chcela povedať, že diskutovať o radách z nejakého populárno náučného článku možno vždy, a vždy nájdeš aj možnosti voľby.