Odpovedal: Jana38-pre JA
Re: trasenie hlavy
(číslo príspevku 236.301, zo dňa 24.10.2012. videné 1356x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 236301:
JA,ja viem ,že psychika je mocná čarodejka a dokáže divy.Knihy mám tiež rada a áno,zrejme by som knižný,alebo čitateľský klub tu zaregistrovala:-)
Mojim príspevkom som len chcela povedať,že niekedy sú za psychickými problémami choroby tela-organické poškodenia,a nevenuje sa zisťovaniu príčin dosť pozornosti(ale to som vlastne povedala aj v tom predchádzajúcom príspevku)-je tendencia(u mojich známych a priateľov postrehnutá),že ich hneď poslali na psychiatriu,bez toho,aby im vyšetrili,či nechali vyšetriť čo i len štítnu žľazu,ktorá ako viem-e, môže organizmus tak rozhodiť,že trasenie rúk,či hlavy je oproti ostatným možným poškodeniach "banalita"
Na záver-to,že niekto číta odborné vygooglované články nevylučuje možnosť čítania "krásnej" literatúry.Aspoň u mňa sa to teda nevylučuje.

P.S. ak má niekto organické poškodenie nerv. sústavy,tak treba liečiť to organické ochorenie(ak je to ešte možné)zároveň s tou duševnou poruchou... a teda aj čítaním Slepačej polievky pre dušu,vierou,zázračnými kameňami,náramkami,kyvadielkami,virguľami,modlením sa-každý si vyberie podľa svojho svetonázoru.